Ръководство за орален секс- мъже 18+

Оралният секс е най-висшата форма на сексуална близост, с която можем да покажем чувствата си към партньора.

       Това ръководство е предназначено за мъже !

 Урок 1:


       Повечето жени се притесняват от телата си.
   Дори ако сте с най-страхотната жена, тя се притеснява как изглежда във вашите очи. Кажете й, че е красива, кажете й коя част от нейното тяло харесвате най-много, кажете й всичко, което мислите, че ще я предразположи.
   Говорете й. Мълчанието е злато само понякога. Атакувайте мозъка й, чувствеността й. Наблюдавайте я. Следете нейните реакции внимателно. Звуците, които издава, реакциите на мускулите, на зърната, на другите части на тялото.
    Рано или късно ще погледнете и между краката. По-добре късно, отколкото рано . "Никога" няма да е, както се пее в познатата песен, щото се предполага, че сме нормални хора ...
   Какво виждате? Красиво е, нали? Няма нищо друго, което да прави жената уникална, както това там, между краката ... (разбира се, говоря глупости, но нали трябва да има и художествена измислица .... Истината е, че това е само едно от нещата, които я правят уникална). Има с различни размери, цветове и форми. Някои са подвити навътре като на малките момиченца, а други имат дебели сочни устни, които са навън, за да те поздравят ръкопляскайки. Някои са свили гнезда в храсти от косми, а други са покрити с лек, почти невидим мъх.
   Обърнете внимание на тези неща. Възбуждащо е, нали? Споделете го с партньорката. Докажете й, че тези нейни особености я правят уникална за вас. Специална. Неповторима. Сигурен съм, че в този момент даже си го и мислите ...; (жените, които четат това, ще ме извинят, ама то горе си пише - само за мъже ... Пусто женско любопитство )
   Възбудата у жените започва от мозъка. Накарайте я с думи да мисли за това. Да мисли само за това. Жените са по-добри от мъжете в изразяването с думи, особено по време на половия акт. Колкото повече й говорите, толкова по-лесно ще я предразположите.
   Някои предпочитат да чуват нещата такива, каквито са. Някои дори грубо цинично. Други не съвсем. Предпочитат нежните думи. Но май всички обичат да им се казват нещата завоалирано, така, че да се подсещат за истинските неща, без да се казват направо. Е, това вече може би не всеки ще постигне, но нищо не пречи да опитате ... с няколкократни опити, може и да започнете да се справяте успешно ...
   Но при всички положения забравете мълчанието 
Ръководство за орален секс- мъже 18+

Урок 2:


   Нежно разтворете големите срамни устни и погледнете малките, даже ги лизнете ако искате. Въпросът е да намерите клитора на партньорката.
   Жените имат различни по размери клитори, точно както ние имаме различни по размери пениси. Това няма нищо общо със силата на оргазма.
   Когато и както и да докосвате клитора на жената, бъдете сигурни, че пръстът ви е мокър. Можете да го оближете или да го навлажните от нейните ароматни сокове.
   Но абсолютно задължително е да бъдете сигурни, че пръстът ви е влажен преди да я докоснете, защото клиторът е много чувствителен. Ако пръстът ви е сух, той ще залепне за клитора, а това е болезнено. А тази болка в самото начало е като загубено доверие - после много трудно се възстановява ... всъщност почти винаги ще загубите "битката" още в самото начало ...
   За да може да преценявате какво става, внимателно следете реакцията на партньорката. Забравете егоизма си.

       Урок 3:


   Преди жената да се възбуди, клиторът е прекалено деликатен за по-груби действия. Дори ако не е очевидно възбудена, изобщо не се захващайте с него. Докосвайте я бавно. Жената, даже повече от мъжа, обича да бъде дразнена. Но не направо там.
   Не направо там !!!
   Клиторът й е нейната най-нежна точка. Лижете го, целувайте го, рисувайте с език по него. Приближавайте се опасно близо до влагалището й, но само за момент, после отново се съсредоточете върху клитора й. Накарайте жената да очаква акта, да го иска, да ви моли, да зарови ръце в косата ви (ако нямате коса, не берете грижа - и ушите могат да свършат същата работа;
       Сега започнете да лижете входа на влагалището й. Докосвайте го леко с устни, без да притискате, за да увеличите възбудата й. След като сте направили това, така че жената вече извива тялото си от възбуда и се опитва да притисне главата ви силно към нея, тогава сложете устни точно на върха на нейната цепнатина. Целувайте я нежно, а после внимателно и постепенно и по-силно.

       Урок 4:


   Използвайте езика си, за да разделите устните й и след това бавно започнете да го движите от горе надолу и обратно. Нежно разтворете краката й повече. Всичко, което правите на жената, трябва да бъде направено нежно.

       Урок 5:


   Техника "Секс с език". На жената й липсва вниманието ви към клитора й. Проверете го. Вижте дали нейният клитор е станал достатъчно твърд и се е уголемил. Ако е така, започнете да го целувате. Ако не усещате мъничката перла, можете да я накарате да се втвърди, като започнете да лижете нежната кожа, която я покрива.
   Но този път лижете твърдо, притискайки лицето си между краката й. "Удряйте" с език клитора й. Правете го бързо.
   Когато усетите, че жената ще стигне до оргазъм, оформете устните си в буквата "О" и така поемете клиторът в устата си. Започнете да смучете нежно, а после и по-силно и гледайте лицето на жената за реакциите й. Ако тя се повдига и извива тялото си, следвайте движенията й, не се борете с нея. Продължавайте да държите горещите си устни върху нейния клитор. Не изпускайте момента. Не спирайте прекалено рано.
    Наблюдавайте тялото на жената и ще чувствате какво трябва да правите.

       Урок 6:


    Има и други начини да направите удоволствието на жената по-интензивно.
   Можете да я задоволявате с пръста си вагинално, докато тя се наслаждава на таланта ви при лизането на клитора й. Това наистина се харесва на жените, макар и в началото да се противопоставят.
   Освен клитора, жената има още една изключително ерогенна зона на върха на шийката на матката в предната част. Това е така наречената G-точка. Можете да я откриете внимателно с пръсти.
       Докато лижете клитора на жената, бавно плъзнете два от пръстите си във влагалището. Един пръст е прекалено тънък за целта, три са прекалено много. Уверете се, че пръстите ви са добре навлажнени, за да не нараните чувствителната нежна кожа. Разтворете внимателно срамните устни. Влагалището трябва да е също добре навлажнено. Ако не е, върнете се на първия урок ...;  ... на подготовката. Вкарвайте пръстите бавно, на порции. Връщайте назад. Първо ги плъзгайте бавно, а после по-бързо. Правете го ритмично. Увеличавайте скоростта. Слушайте през цялото време дишането й, следете реакциите й. Внимавайте да не се забравите и пръстите ви да станат груби.
   Ако я задоволявате едновременно с език и с пръсти, вие я възбуждате много повече отколкото вашият пенис го прави самостоятелно. Затова можете да разчитате, че тя ще се възбуди много. Ако имате някакви съмнения, проверете за симптоми. Всяка жена е уникална. Една може да изрази възбудата си с втвърдяване на зърната на гърдите си, на друга зърната може да се втвърдяват само при оргазъм. Може лицето й да почервенява при възбуда или да започва да трепери. Погледът става влажен и нежен. Очите са голям издайник. По влагата в очите може да познаете колко е влагата долу.
   Научете се да разпознавате симптомите, за да бъдете по-чувствителен, нежен любовник.

       Урок 7:

       По време на оргазма й, не се отделяйте от жената. Напротив, притиснете езика си до клитора, като устните ви трябва да покриват върха му. Движете езика си. Ако пръстите ви са във влагалището й, движете и тях също, но нежно. Жената в момента е изключително чувствителна. Ако сте направили всичко както трябва, тя ще получи множествен оргазъм.

       Урок 8:


       Един последен съвет: След като сте накарали жената да свърши, не я оставяйте още. Говорете й, драскайте с нокти тялото й, целувайте гърдите й. Продължете да правите любов с нея, докато не утихне възбудата й. Един мъж може да стане веднага от леглото, или да заспи без никакви угризения на съвестта, без чувство за загуба на нещо. Но жената с нейната природа изисква някаква нежност и закрила от нейния любовник точно в тези първи няколко минути след секса. Никога не ги пренебрегвайте!

       Урок 9:


   Но да се върнем малко назад. Постигнали сте оргазъм с език или с език и пръсти. В този момент тя ви желае безумно. Не я лишавайте вече. Тя е готова изцяло да ви поеме. Не се бавете и не започвайте любовна игра отначалото. Просто навлезте в нея и продължете интензивно, без да се бавите, докато тя свърши още веднъж ... или може би няколко пъти. Въпреки, че се постига оргазъм и само с език и пръсти, чувството не е пълноценно - това тя може да си постигне и сама. Изпълнете я. Тя ще ви си отблагодари с най-мощния оргазъм, който е изпитвала някога.

       ТЕХНИКИ:


   Сега тук и да ви пиша разни неща, едва ли ще се сетите за тях в момента, когато ви трябват. Запомнете едно: РАЗНООБРАЗИЕ !!!! Импровизирайте, изпробвайте, не прекалявайте, не дълбайте, а рисувайте с устни и език ... наслаждавайте се, но наблюдавайте внимателно реакциите на партньорката си ... наблюдавайте всички достъпни до погледа ви мускулчета, очите, издигането на корема, състоянието и на едните , и на другите устни, втвърдяването не зърната, на клитора, ако щете дори и настръхването на косъмчетата на венериното хълмче .... ако има такива ... Всички детайли са важни.
   Наслаждавайте му се. Това е много съществено, ако искате да сте добри в оралния секс. Ако пристъпвате към него с ентусиазма на осъдения на смърт, на когото поднасят последната вечеря, стартът няма да бъде успешен.
   Нито продължението - каквото и да е то.
   Времето има значение. Оралният секс трябва да трае по-дълго от варенето на едно яйце, но по-късо от времето, необходимо да се опече едно пиле.
   Сменяйте техниките. Опитайте се да проникнете във вагината с език или с пръсти, докато ближете и пощипвате клитора. Питайте партньорката си кое най-много я възбужда или я наблюдавайте на какво и как реагира. Така ще знаете дали подходът ви е правилен.


Няма коментари:

Етикети

"О" образни крака "Х" образни крака 20 килограма по малко 5 месеца 7 правила абсцес алергичен шок алергия алкохол алкохолик Амниотична течност амфетамини Анален секс Анафилаксия Анималотерапия Афти афтозен стоматит Бенка Болест на Бюргер болки в корема болки в стомаха бременност видове брадавици вирусен хепатит вредата от алкахола вредата от наркотиците вреди от тютюнопушенето вреди при обработка на храна вундеркинд възпаление на гениталиите при децата въображение въшки гинекомастия глухота говор големина на гърдите голяма нужда гонорея Господар и роб грип гъбички гърне Да намекнем на момче дафинов лист Деца Диария при новороденото диария. диета диетата дизентерия До 3 месец Душевна болка Еротичен масаж Женски бански-съвети жълтеница Жълтеница на новородено за детето за жената за здравето за секса за храната забременяване задъхване запек Затваряне на фонтанелата захранване здравето на косата зелено ако Зеленчуково пюре зеленчуци за децата зъбен камък Зъби зъбна плака изгаряне Измислено другарче измръзване изневяра изпражнения изхождане Имунизации при новородените Имунотерапия кавги какаво може новороденото Какво да ползва ме против горещините при бебето камедони караница между деца Китай Китайски магазин Китайски стоки кифоза Кога ще проговори детето Когато сме сами кокаин кокоши трън компреси крака краста кръводаряване Към 4 месец кърмачка лабиринтит Лазерно лечение лечение на брадавици личен напредък лично израстване логика лордоза Малка нужда маски маструбация Медикаменти при косопад мечти миризма много пот На 12-15 месеца На 5 месец На 6-7месеца На 9-11 месеца наркотици народно лечение несподелена любов новоредно Новородено обезводняване Облитериращ ендартериит облитериращ трамбангиит обработка на храна огън орален секс орална кандидоза оргазъм ориз отказване на цигари отражение върху зъбите отслабване очистване на червата папилом парене при уриниране плодове при децета плодовете и зеленчуците по подмишници подмладяване Ползата от млякото популярна психология портокалова кожа пот потене предпазване от потене прелюбодеяние при какви заболявания се използва медът приготвяне на храна приказки приложна психология принудата да се кръводарява приучване на детето проговаряне промените в организма промили проникване Против горещините пчелен мед първа помощ първа помощ при измръзване Пюре Пюре от картофи Пюрета за бебета от 5 месец разваляне на бюста рак на гърдата симптоми Рак(болест) свършване себорейни секе Секс сексуален акт сексуалните фантазии секцио семейни отношения семки силно изпотяване скандали в къщи сколиоза смучене на пръстите стах от тоалетна степени на измръзване страх от вода страх от тъмно суета сукане съвети съдове за бебета състав на млякото Таблица промили Тегло при жените телевизор температура на новородено торбички под очите Трансплантация на коса три години три месеца Трудно проговаряне туберкулоза ужилване урина ухапване от насекомо фактори за измръзване хероин Хиперхидроза холера храна хранене на новородено хранително отравяне цезарово сечение цистит често уриниране шест причини да му позвъните първа Шише към чаша DealExtreme Online от Китай sex TinyDeal