Отслабване

   Реших да споделя моя личен опит по темата отслабване. В момента съм деветдесет и шест килограма.Преди около три години само че бях седемдесет и четири , а преди три години и три месеца деветдесет и осем. Та как успах да отслабна с 24 килограма  за три месеца.Още сега ще уточня че нямам намерение да рекламирам никакви продукти за отслабване или някакви невероятни билки. Тайната най общо е в желанието на човека , имам предвид не волята а простото му желание. Сега сигурно ще си помислите че съм спазвал някоя тежка диета, и един вид съм карал само на въздух. Няма по лоша заблуда от това и обикновено ефекта от подобни диети е не само временен , а и влиянието им върху организма е ужасно. При такива диети обикновено мазнините са последното което се сваля, все пак мускулната маса при недохранване е първото което се губи.Но стига празни приказки да преминем към моя начин:
                   Както казах преди малко повече от три години решех да отслабна. Въобще не се и замислях за гореспоменатите диети, тогава да уточня спортувах  горе долу активно /поне по половин час на ден/.Хранех се по четири пъти на ден , без да закусвам -така си бях свикнал. Първото ядене ми беше около обед , към 16 часа , към 20 часа и около 23.Първото което ми хрумна беше да спра късното вечерната ядене, защото ядене след 20 часа е непрепоръчително.След като не успях реших да намаля хляба и сладкото което консумирах. По принцип ядях около 4 филии хляб на ядене и много сладко. Намалих ги на две и спрях всичките вафли и сладки който ядях. Ядях си абсолютна същото както и преди само че с по малко хляб, а единствената захар която консумирах беше с кафето - продължих да си го пия с две захарчета. Първите два-три дни ми беше малко не-комфортно но после установих че вече не ми се и яде толкова.След около седмица реших отново да пробвам да спра вечерното хранене , като го замених с разни плодове и зеленчуци. Този път се получи , и то с лекота, а и установих че две филии хляб на ядене вече са ми напълно достатъчно.През цялото време продължавах да си спортувам.
След около три месеца бях свалил 24 килограма и отново започнах да си позволявам някой сладкишчета, но много по малко от преди. Разлика веднага се усети защото за няколко месеца достигнах до осемдесет килограма, но с намаления хляб продължавах да си ги поддържам.
    Та как достигнах до сегашните си килограми отново.Много просто -като реших да откажа цигарите. Започнах да яда повече и по начесто.Отказах цигарите за около година, как го направих е предмет на друга тема, и как ги започнах отново  също. Но ефекта от едногодишния ми живот без цигари е шестнадесет килограма отгоре.Може би има и значение че от около две години въобще съм скаран с всякакви спортове. Сега все се каня да отслабна пак но нещо не ми стига желанието, та както казах най-важното е самото желани за промяна.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License