Бански според фигурата

   Всички жени искат да изглеждат съвършено на  плажа   . Онлайн магазините са пълни с  разнообразни бански  и всякаква плажна мода. Как да не се объркате , а да вземете  такъв бански, който идеално очертава  фигурата ви и внимателно прикрива всички недостатъци? Това е много просто - трябва да изберете бански според вида на фигурата си. Правилно избраният бански костюм може да направи тялото ви да изглежда  по-тънко , да премахне няколкото допълнителни сантиметра, да подчертае талията или  да  прибави към ръста ви няколко сантиметра.
Женски бански-съвети

   Най-честият проблем за повечето жени е широкия  ханш. Идеалният вариант - бански, който прибира корема. Горната част на модела трябва да бъде с ярък цвят или рисунки , за да отвлича вниманието от долната. Връзките през врата  и особено ако са широко разположени също са отлични помощници. Долната  част на модела трябва да бъде едноцветна, проста, гладка, стил - класика. Изберете компактен  бански с вертикални ивици. Корема може да се скрие и чрез  модел с пола .

Ако имате големи гърди


   Големите гърди  разбира се ,са  достойнство. Въпреки това, ако размерът на гърдата води до дисбаланс  на фигурата, трябва да обърнете внимание на следните детайли. Модели с тъмно горнище ,  визуално намаляват размера на гърдите. Ярката долна част с картинка ще привлече донякъде вниманието към себе си. При големи гърди  в чашите на банския  трябва да има банели, ремъци да са широки за да  поддържат гърдите добре.

или напротив –малки


   Банския  костюм за малки гърди  трябва да бъде  или с пяна или с чашики с банели. Идеално подхождат ресните  , хоризонталните  ярки картини или декоративни метални вложки. Визуално може да увеличите размера чрез горнище с гънки и къдри . Цветът на горнището  трябва да е светъл и , а на долнището  тъмен. За това са особено полезни   онлайн магазините за бански, защото е по-лесно  да изберете модела и цвета на банския който ви допада, отколкото да отидете в реален магазин.Широки рамене ...


   За широките рамене подпомагат  моделите с дълбоко V-образно дъно. Перфектно прикрива този недостатък – цял  модел или модел с ремъци, които са завързани около шията.

Къса шия ...


   За да увеличете късата шия  ще ви помогне  същото V-деколте или бански костюм без каишки. Желателно е банския  да има ресни  или на талията, или на гърдите.

Или може би пещни форми? ..


   Матовотовия цвят и въобще  тъмните  нюанси както и  цял бански костюм ще ви направят  да изглеждате по-слаба. "Любавните дръжки" могат да се скрият с коригиращия модел с колан или с корсет . Добра възможност е и  изтеглящи се вложки от ликра.

АВТОР: ГаляПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License