Как да накараме мъж да ревнува

   Както казват: "В любовта и във войната всички средства са позволени".  Принуждавайки един мъж (съпруг) да ревнува, трябва да разберете че това е тип "оръжие" и то трябва да се ползва ефективно и целенасочено. Ако откриете и съумеете да натиснете правилните  бутони на даден мъж ,можете да използвате тази слабост във ваша полза. Ако искате да изпитате нови емоции, да направите  връзката си по-страстна, или просто искате да си отмъсти на бившия с които сте се разделили, следвайте тези стъпки и той дори ще  спре да яде и да мисли за никоя друга освен за вас. Ако мечтаете, с помощта на ревността да върнете  обратно  бивше гадже, ще ви бъде доста  по-трудно: в края на краищата, в тази игра задължително участва и  трето лице. Така сега да ви въоръжим с нашите съвети
Как да накараме мъж да ревнува

8 стъпки с който да накараме мъжа да ревнува

   Стъпка 1. Уверете се, че той има чувства към вас. Играта с ревност работи само ако мъжът (съпругът) не е напълно охладнял към вас. Ако изобщо не го интересувате,  ще трябва много да се потрудите за да провокирате ревността му. Добрата новина е, че всеки човек, с когото комуникирате по някакъв начин, почти със сигурност се интересува от вас. Ако не сте сигурни: от опит глава не боли. Ако не забележите ревност - тогава няма чувство към вас. Разбира се  за вас ще е трудно  да приемете това , особено  ако този човек е ваш съпруг, но истината понякога горчи.
   Стъпка 2. Бъдете активни. Активно се интересувайте от  много неща, задължително е само че  наистина да ви интересуват. Старайте се да  сте заета и да изглеждате  весела, така че дори да нямате  време да мислите за любимия  човек и той ще започне да ревнува. По отношение на бившите съпрузи и момчета, този метод работи практически безпроблемно. Вашата дейността ще му  покаже, че прекарвате времето си сама  много по-добре отколкото с него. Дори ако тази техника не предизвика ревност, ще се почувствате много по-добре и по приятно ще прекарате  времето си.
   Стъпка 3. Флиртувайте с други момчета. Повярвайте ,  нищо не дразни мъжете така , като флиртуването на жена му с други мъже. Почти всички мъже имат невероятно чувство за собственост и не търпят конкуренция. Дори  и другия мъж да не обръща внимание на вашите закачки , това трябва да има ефект върху целта. Уверете се, че вашият човек забелязва кокетничеството  ви, като го правите  точно пред него или в ситуации   в които знаете че той ще разбере. Стремете се към качество, а не към количество. Ако вашият съпруг  забележи, че флиртувате с всички представители на противоположния пол в твърде кратък период от време, това може да го отблъсне. Особено, ако не ви е виждал преди в такава светлина.
   Стъпка 4. Срещайте се с други мъже. Всъщност запознанството  и срещата с други мъже издигат желанието ви да го накарате да ревнува на съвсем друго ниво. Разбира се това не трябва да се използва ако сте омъжени. Но ако току-що сте започнали да се срещате или наскоро сте се разделили , тази стъпка е чудесна за вашата ситуация. Такива действия ще ви  помогнат да запазите своята  независимост и да накарате човека, който ви е отхвърлил да съжалявате за това което е направил.
   Стъпка 5. Намерете си  приятели от мъжки пол. Дори ако всъщност не се срещате с други мъже   е добра идея да ги имате между  приятелите си с които редовно общувате. Дори ако имате постоянна връзка, няма нищо лошо в това. Но когато общувате с тях, съпругът ви вероятно ще бъде поне малко ревнив или нервен. Игнорирайте чувствата му и вие получавате перфектния план как да го  биете по ревност.
   Стъпка 6. Опитайте се леко да го пренебрегнете. Ако се срещнете на улицата (автобус, метро) с мъжът който  харесвате и едновременно с ваш приятел, първо поздравете приятеля.  Ако веднага реагира на това, тогава не е безразличен. Ако не, тогава вероятно не му пука за вас.
   Стъпка 7. Накарайте го да по нервничи . Ако сте винаги на разположение, за него се губи принципа на мистерията и тайнствеността а тя  винаги е в състояние да причини ревност. Например, не винаги отговаряйте на неговите обаждания. След няколко часа му се обадете  обратно и кажете, че сте били с приятели или сте много заета. Просто без да отговаряте на телефона, можете наистина да засилите интереса му към вас. В същия дух, ако той ви пита дали искате да се разходите с него, просто кажете, че имате други планове, дори и да не е вярно.
   Стъпка 8. Говорете с него за други мъже. Започнете да говорите за хубави мъже - известни личности, и че с тях бихте отишли до края на света. Да, това не звучи много прилично, но човек не бива да взема всичко присърце. Основното нещо е да не прекалявате и да не преувеличавате, защото той може да разбере, че се опитвате да го извозите.

 Съвети

  1. Придайте си щастлив вид , усмихвайте се и просто говорите с други хора, това можете да направи мъжа  ревнив.
  2. Опитайте се винаги да изглеждате добре, когато вашият човек е наблизо
  3. Не позволявайте на мъжа да се досети че се опитвате да го накарате да ревнува. Защото досети ли се - вашият план ще се провали и ще доведе до неприятни последствия. Ако внезапно започне да се досеща за плана ви и да ви пита за това - кажете, че не знаете за какво говори. Ако той е бившият ви, кажете му  че е твърде самовлюбен ако мисли че флиртувате с други хора само заради него.

Бъдете внимателни!

   Има тип мъже  които обичат да  ревнуват. Веднага щом разберат , че наистина имате чувства  към тях   те захвърлят своята "жертва".

НЯКОИ, ХОРАТА МОГАТ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ НЕЖЕЛАНИ И НАРАНЕНИ. Някои мъже може да усетят липсата на любов. ТЕ ПРОСТО ЩЕ СИ ОТИДАТ. 
НЕ ПРЕЙГРАВАЙТЕ!

   Започвайки играта, не пренебрегвайте чувствата на лицето, представляващо третата страна. Може да изглеждате егоистично и нечувствително. Едновременно с това можете да унищожите репутацията на целта, сякаш го правите рогоносец.
   Ако се опитвате да накарате мъжа да ревнува, докато прекарвате време с други, вашият любим може да го интерпретира че вече не се интересувате от него. Въпреки че има чувства към вас, той може да го приеме като "намек" , да се оттегли и да ви остави на мира. Можете да разчетете  неговото бездействие, като незаинтересуваност към вашите взаимоотношения. Ето защо, когато играете тези игри, рискувате да създадете объркване и да загубите мъжа.
   Помнете, когато се опитвате да накарате човек да ревнува, вие играете в своеобразна  игра. Бъдете подготвени за промяна на местата. Той може да отиде и да прекарва времето си с приятелка. Тази игра може да нарани и двете страни. Когато флиртувате - не го гледайте, опитвайки се да прецените реакцията. В противен случай той ще започне да ви подозира че си играете с него.
   Мъжната ревност може да окаже много неблагоприятно въздействие върху вас, тя подтиква мъжа  да стане настоятелен или дори да прояви насилие. Ако знаете, че мъжът има проблеми с нервите  или има тенденция към агресия, определено не трябва да се опитвате да го накарате да ревнува. Ако не сте спрели "войната" навреме - стойте далеч от нея, а в извънредни  случаи се свържете с полицията.
   От друга страна, някои хора когато започнат да изпитват ревност просто се отказват. Ако искате да накарате такъв човек да се интересува от вас като го накарате да ревнува, той може просто да реши, че не си струва .

АВТОР: ГаляНяма коментари:

Етикети

"О" образни крака "Х" образни крака 20 килограма по малко 5 месеца 7 правила абсцес алергичен шок алергия алкохол алкохолик Амниотична течност амфетамини Анален секс Анафилаксия Анималотерапия Афти афтозен стоматит Бенка Болест на Бюргер болки в корема болки в стомаха бременност видове брадавици вирусен хепатит вредата от алкахола вредата от наркотиците вреди от тютюнопушенето вреди при обработка на храна вундеркинд възпаление на гениталиите при децата въображение въшки гинекомастия глухота говор големина на гърдите голяма нужда гонорея Господар и роб грип гъбички гърне Да намекнем на момче дафинов лист Деца Диария при новороденото диария. диета диетата дизентерия До 3 месец Душевна болка Еротичен масаж Женски бански-съвети жълтеница Жълтеница на новородено за детето за жената за здравето за секса за храната забременяване задъхване запек Затваряне на фонтанелата захранване здравето на косата зелено ако Зеленчуково пюре зеленчуци за децата зъбен камък Зъби зъбна плака изгаряне Измислено другарче измръзване изневяра изпражнения изхождане Имунизации при новородените Имунотерапия кавги какаво може новороденото Какво да ползва ме против горещините при бебето камедони караница между деца Китай Китайски магазин Китайски стоки кифоза Кога ще проговори детето Когато сме сами кокаин кокоши трън компреси крака краста кръводаряване Към 4 месец кърмачка лабиринтит Лазерно лечение лечение на брадавици личен напредък лично израстване логика лордоза Малка нужда маски маструбация Медикаменти при косопад мечти миризма много пот На 12-15 месеца На 5 месец На 6-7месеца На 9-11 месеца наркотици народно лечение несподелена любов новоредно Новородено обезводняване Облитериращ ендартериит облитериращ трамбангиит обработка на храна огън орален секс орална кандидоза оргазъм ориз отказване на цигари отражение върху зъбите отслабване очистване на червата папилом парене при уриниране плодове при децета плодовете и зеленчуците по подмишници подмладяване Ползата от млякото популярна психология портокалова кожа пот потене предпазване от потене прелюбодеяние при какви заболявания се използва медът приготвяне на храна приказки приложна психология принудата да се кръводарява приучване на детето проговаряне промените в организма промили проникване Против горещините пчелен мед първа помощ първа помощ при измръзване Пюре Пюре от картофи Пюрета за бебета от 5 месец разваляне на бюста рак на гърдата симптоми Рак(болест) свършване себорейни секе Секс сексуален акт сексуалните фантазии секцио семейни отношения семки силно изпотяване скандали в къщи сколиоза смучене на пръстите стах от тоалетна степени на измръзване страх от вода страх от тъмно суета сукане съвети съдове за бебета състав на млякото Таблица промили Тегло при жените телевизор температура на новородено торбички под очите Трансплантация на коса три години три месеца Трудно проговаряне туберкулоза ужилване урина ухапване от насекомо фактори за измръзване хероин Хиперхидроза холера храна хранене на новородено хранително отравяне цезарово сечение цистит често уриниране шест причини да му позвъните първа Шише към чаша DealExtreme Online от Китай sex TinyDeal