Как да се държите на първа среща с мъж?

Как да се държите на първа среща с мъж?
    Погледнете истината в очите - не е толкова трудно да се озовете на първа среща: просто се запознайте с някой пред входа, автобуса, магазина, срещате се в социалните мрежи или чрез общите си приятели.
   Този човек ви изглежда интелигентен, остроумен, смел ,изобретателен, и сега нашата основна задача е да направим първата ни среща с него не и последна. Затова всяко неопитно момиче трябва да знае как да се държи правилно на първата среща с мъж, кое би укрепило връзката с дадения човек и би предизвикало интерес за по-нататъшни срещи.
   Както във всеки случай първите впечатления за даден човек са едни от най важните. Тогава се разкриват неговите навици, маниери и възгледи за живота. Тук можете да се влюбите или обратно да намразите даден човек. Ето няколко основни правила за вашето поведение, които трябва да приложите на практика при първа среща.
   Подготовка: Първото нещо, което трябва да направите преди среща, е да се подготвите психически. Не отивайте на среща с настройката, че се срещате с любовта на живота си. Не забравяйте, че това е само страница във вашата книга, а не цяла глава. Отидете с мисълта, че отивате да се забавлявате. Настройте се за забавление и смях. В края на краищата, чакането твърде често води до големи разочарования в живота.
   Изглеждайте отлично : Добрата прическа, подбрания грим ще ви дадат увереност в комуникацията. Известно е, че мъжете обичат с очите си. Въпреки това, не е нужно да се обличате като паун. Няколко интересни детайли в облеклото задължително ще заинтересуват мъжа, и той ще поиска да ви опознае по-добре. Това важи с пълна сила и за вашето здраве. Ако не се чувствате добре, може би е по-добре да отложите срещата за по-късен етап.
   Докосвания : Доказано е, че докосването през първите 15 минути на срещата дава повече шансове за приятелски или любовни взаимоотношения отколкото простото говорене. В края на краищата, тактичният контакт е знак на доверие и откритост. Това ще каже на момчето, че не изграждате около себе си бариери и сте готови за връзка. (Например: хванете ръката му, когато отивате към колата).Това много просто правило ви позволява да кажете на другия човек много.
   Комплименти: Хвалете го, но се уверете, че наистина го заслужава, а комплиментът звучи искрено. Не се нуждаете от общи фрази, които да изглеждат добре. Направете комплимент за конкретен случай. Например, харесвате вратовръзката му, вкуса му за музика, или мястото където ви е завел. Похвалата  ви може да подобри самочувствието на мъжа. Общите комплименти все пак ще бъдат оценени, но те остават известни празнини, докато към конкретна похвала никой не оставя безразличен.
   Покажете интерес: Това можете да направите, като задавате въпроси и обсъждате интересните за него теми. Хората обичат да говорят за себе си. Наслаждавайте се да научите нещо ново за него по време на първата ви среща. Психолозите казват, че няма нищо лошо да предлагат тема за разговор. Това ще запълни неудобните паузи по време на разговора и ще покаже, че наистина се интересувате от този човек.
   Разкажете за себе си: Кажете на мъжа за нещо забавно, което сте направили миналия уикенд, за книгите, които сте чели наскоро, или за вашето хоби. Такъв разговор може да покаже на мъжа що за човек сте. Много мъже намират за привлекателни жени с определени интереси и/или хоби. Нека разбере това. Разкажете му за вашите приятели с които често прекарвате времето си. (В бъдеще това може да премахне от вас цялата отговорност за възникването на смущаващи ситуации.)
   Разделете сметката:  Разделяне на сметката за храна или за това, което сте поръчали е друг начин да кажете, че сте отворен и свободен човек. От древни времена това се счита за знак на приятелство. Нека това да са вратите, през които вие, след като сте се събрали заедно, станете приятели или любовници който се доверяват един на друг.
   Активна почивка: Дори ако просто сте отишли на ресторант, внесете в срещата си нотка на активност. Дори такива прости неща като разходка след вечеря, пеене в караоке, танци ,създават приятни положителни спомени.
   Оставете му възможността да действа: Ако той каже че ще ви се обади , просто отговорете, че ще чакате обаждането. Не питайте кога, не говорете колко пъти сте чували тази фраза. Дайте му шанс да започне връзка, сега вярвайте и чакайте. Дори да са минали няколко дни - не звънете. Ако някой иска - той ще ви намери.
   Не се занимавайте: Ако в някакъв момент осъзнаете, че не изпитвате романтични чувства към един човек, нека го разбере преди да кажете сбогом. Честността е твоя приятелка. Кажете: " Прекарахме си страхотно и мисля, че от нас ще излязат добри приятели". Това е всичко, което трябва да кажете. Дори ако се случи и нещо повече ,пак го кажете така поне той няма да загуби уважението си към вас, а това може и да е началото на едно голямо приятелство.
АВТОР: ГАЛЯ

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License