Как да се отървете от лошите мисли

Негативни мисли
   Ако приемем, че мислите са материални , представете си какви са "фантазиите". Нека да поговорим за това как да накарате лошите мисли да изчезнат от главата ви, как да спрете да се настройвате  негативно и как да се отървете от  всичките си страхове. 

   Първо, научете се да превключвате към нещо друго. Непрекъснато работим с източници като новини по телевизията, плашещи истории и т.н. за това колко е лош животът. Попивайки всичко това, не можете да се  научите как да се отървете от лошите мисли. Не бива да го вземате твърде навътре и постоянно да си се  представете във всяка от чутите ситуации.

   Най-доброто което може да направите е да се , си припомните  съвета на Скарлет О'Хара: "Ще помисля за това, но утре". В живота си имате толкова много приятни спомени, фантазии за които можете да говорите цял ден.
Тогава защо всичките ви мисли да са само  отрицателни? Започнете да пренастройвате мислите си към нещо приятно, какво ви се е случило в миналото и какво искате да получите от бъдещето.

   Непрекъснато мислейки положително, вие ще станете магнит за приятни събития. Най-накрая ще видите "светлината в края на тунела". Започнете да превръщате фантазиите си в реалност. Лошите мисли идва само тогава когато в живота ви няма достатъчно радост.

   Можете да коригирате това. Започнете поне веднъж седмично,  да изпълнявате едно от вашите желания, дори и най-лекомисленото и скромно-  това ще ви направи истински щастлив човек.

   За да си  отговорите на въпроса „Как да се отървете от лошите мисли?“, на първо място трябва  да се обградите с добри хора. Научете се да виждате всички положителни аспекти. Всичко, което на пръв поглед изглежда трагично, има добър шанс да се превърне в нещо невероятно и красиво . Основното нещо е да съумеете да откриете потенциалът в него.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License