Каква е съвременната жена?

Каква е съвременната жена?

   Жените и мъжете управляват държавата, жените във всички житейски ситуации могат да се конкурират с мъжете. Много жени постигат успех в политиката, в бизнеса и имат блестяща кариера.
   Успехите в работата, бизнеса, кариерата само че няма да направят една жена щастлива, ако тя не изпълни основната си цел - да бъде майка и съпруга. Модерна жена може да бъде удовлетворена само чрез комбинацията на различни роли.
   А как оценяват жените модерните мъже? Те вярват, че една жена трябва да бъде надеждна подкрепа за любимия си, да бъде полезна на обществото, да има красива душа и да не забравяме - тяло.
   Каква е съвременната жена? Тя е успешна, активна, весела, красива, оптимистка, целенасочена. Такава жена винаги ще може да подкрепи любимия човек в трудни ситуации и той ще може да разчита на нея като на приятел. Модерна жена живее активен и интересен живот, поставя си цели и се стреми да ги постигне. Постоянно работи върху себе си, подобрявайки се. Помагайки на съпруга си, тя не забравя за себе си. Винаги е добре лъчезарна, привлекателна и спретната.

   Ролята на една жена е да бъде муза, песен за нейния мъж. Тогава на него ще му пораснат крила и той ще стигне дори до звездите заради нея. Една жена е богиня, родена да обича и да дава любов. Погледнете съпруга си , когато той знае, че го обичате само заради това че го има. Това повдига неговото самочувствие , дори да е само във собствените му очи.
АВТОР: ГАЛЯ

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License