Как да се запознаете с мечтания мъж?

   Страхът от среща с мъжете не е толкова рядка фобия. Разбира се няма нищо лошо в това. Но какви са страховете на жените? Страхуваме се, че мъжът ще забележи някакъв недостатък в нас , не би оценил инициативата и може би сега не е подходящият момент. Колко по лесно е  както си ходите  по улицата и внезапно да срещнете сериозният, красив „истински“ мъж. Но: "Не - страхувам се". Извръщате  очи и минавате със сърце слязло в стомаха от притеснение. Естествено на следващия ден всичко се повтаря.

Та  какво да правите? Ще се престрашите ли някога да се запознаете?

   Четете нататък  и ще научите как да промените курса на съдбата и да не пропускате шансовете си, ще научите как по-лесно да се запознавате  с противоположния пол и как да се държите в присъствието на желания мъж  естествено и спокойно.

Запознаване с мъже- или основните правила на играта

   За начало  започнете  да изпълнявате следното упражнение за уверено  иницииране на  контакти при всякакви  обстоятелства: приятелски поздравявайте с усмивка на лицето си  всеки човек, с когото се срещате през деня  (продавачи, хората във вашата организация, като и всички с които се срещат от време на време) . Усмивката бързо ще се превърне в навик, и вие ще бъдете в състояние да прилага това умение дори пред непознат мъж, или пред този  когото обичате. Накрая и самата ви усмивка ще стане  по-искрена и убедителна.
   Не забравяйте, че всяка дейност е сто пъти по-добра от бездействието, ако задачата ви е да опознаете определен човек. В случай на бездействие, просто пропускате възможностите си. Ако обаче действате, поне можете да постигнете някакви резултати. Най-неприятното нещо, което може да ви се случи, е мъжът  просто да не иска да участва в играта ви. Освен това ако не действате единствено  укрепвате своето съмнение в себе си. Основното правило е да действате незабавно, още от момента, в който осъзнаете, че мъжът срещу ви не ви е безразличен. Ако не го сторите  , законът за инхибиране ще се задейства  с пълна  сила и ще започнете да се съмнявате,  да се притеснявате и в резултат на това вашето желание ще се препъне в нерешителност ви. Също така, имайте предвид, че вашите действия ще имат по-голям ефект, ако сте пред погледа на обекта. Винаги трябва да заемате  такова положение на тялото по отношение на човека, в което той напълно може да ви види. Ако се приближите до човека отзад или отстрани , ще се окажете в положение неподходящо за качествена комуникация.
   Някои хора показват твърде ясно собствената си липса на увереност, когато се запознават. Ето защо, колкото по-уверено действате, толкова по-естествено ще изглеждат вашите действия. Успешните действия ще разширят зоната за комфорт, ще увеличат самочувствието и ще направят човек по-спокоен в изразяването на своите чувства и мисли. Самочувствието до голяма степен се изразява в способността ви да оценявате положително собствените качества, способности и постижения. Положителната оценка на себе си е друг компонент на самочувствието. Ако имате вяра в себе си, отказът на човека няма да окаже значително влияние върху вас. Самоувереността не трябва да бъде демонстрация на върхови постижения, а по-скоро позоваване на знанието за способностите на човека.
Как да се запознаете с мечтания  мъж?
   Никога не трябва да го правите  за шоуто. Умишлената демонстрация вероятно ще покаже липса на самочувствие. Никога не се изкушавайте да се самооправдавате, но и не се страхувайте да признаете, че не разбирате събеседника или не разбирате някои неща. Поискайте обяснение с увереност. Конструктивният диалог ще ви доведе до знания и ще ви помогне да се освободите от съмнения. Трябва ясно да кажета „ Аз мога „ а не – „Аз ще се опитам“.
   Когато започвате диалог, не мислете за това, което ще получите в замяна. Вашата основна задача е да направите добро впечатление и в крайна сметка да удължите контакта възможно най-дълго. Доброто впечатление е мотивът за продължаване на „ историята“.
Когато предприемате действия, вие естествено започвате едно ново преживяване. Но грешките на този етап са неизбежни. Ето защо трябва да започнете да действате веднага. Никой няма да допусне вашите грешки , който са неизбежни .Помнете трябва да сте със трябва да сте със висок дух и винаги готови да отидете в битка. Представете си, че това е просто игра. Тогава ще се чувствате по-отпуснати и ще може да преценявате ситуацията като външен наблюдател.    Когато страховете и съмненията останат на заден  фон, флиртуването с мъжете става лесно и спокойно.
   Не се вглъбявайте в неприятните ситуации, които възникват по този трънлив път. Не винаги всичко зависи от вас. Разнообразие от външни фактори може да има решаващо значение. Възможно е обектът да не е настроен за  запознанства, може да  има лични проблеми. Затова оставете нещастието на други хора на тях самите. Важното е каква поука ще си извадите  от провала, който можеш да настъпи.

Не се страхувайте от нищо, дерзайте. Пожелаваме ви най-сетне да се запознаете с мъжа на вашите мечти!

АВТОР: ГАЛЯ


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License