Как да повдигнем настроението на любимия мъж

Стрес при мъжете
   По някаква причина в обществото има мнение, че жените често променят настроението си и го свързват обикновено със специални дни на жените. Трудно е да се доказва и опровергава  всеки път това изявление , но ние знаем, че и мъжете често се мразят, мърморят, стават нервни и капризничат.
   В живота на по-силния пол се крият много опасности. Най-често върху настроението на мъжете  влияе  работата: упоритата работа винаги е съпроводена от стрес, липса на сън, умора. Но има и мъже за  които дори и лошо време е причина да им се  развали цялото настроение.
Нашата задача е да коригираме ситуацията и да повишим настроението на близкия човек, дори и само за минута.

Избавете мъжа от стреса

   Много жени знаят за това, но рядко го използват. Понякога, за да развеселиш мъжа , просто трябва да го слушаш. Това абсолютно не означава, че един мъж е слаб или неудачник. Да разговаряш означава да му помогнеш да изпусне парата,  да ви разкаже, какво го гложди. Много мъже в крайна сметка завършват живота си , без никой от околните хора дори не знае какво е било в главата им.
   Вашият човек  също е подложен на стрес,  като и всяка жена. Но за разлика от по-слабия пол, той е генетично предразположен да носи в себе си всички негодувания, и да прикрива мислите си колкото е възможно по-добре,като погрешно ги приема за слабост.
 Ако видите, че съпругът или приятеля ви  няма настроение, не се нахвърляйте отгоре му с неподходящи въпроси. Понякога е достатъчно да седнеш до  него и да  вземеш  ръката му,  без да кажеш абсолютно нищо. Когато мъжът е морално готов, той ще ви каже  цялата истина и ще излее душата си.

УСМИВКАТА - ЕДНО ОТ ОРЪЖИЯТА НА УМНАТА ЖЕНА. НЕ ИЗКУСТВЕНАТА, НЕ РАДОСТНАТА , А ТИХА И ЕДВА ЗАБЕЛЕЖИМА . ЛЕКИЯ ПОГЛЕД ЩЕ ИЗПРАТИ  СИГНАЛ В МОЗЪКА НА МЪЖА ЧЕ ТОЙ Е ПРИ  ПРИЯТЕЛ И ТОВА ЩЕ МУ ВДЪХНЕ СИГУРНОСТ. ТОВА Е ПРОСТ ИНСТИНКТ ЗАЛОЖЕН  В ЧОВЕКА.

   А когато мъжът започне  да говори, вие трябва да започнете да слушате, без да се разсейвате от домакинската работа и телевизията. Покажете, че му съчувствате и го разбирате. Така  ​​ще станете духовно по-близки.

Преминаваме към активни  действия


   Много по-лесно е да се развеселят момчетата с непостоянно настроение. Понякога  няма да разберете от  какво произлиза това. Може би момчето в това настроение да изглежда доста привлекателно и секси, но все пак трябва  да се опитате да го "превключите" на друга вълна.
   Стария и доказан начин - да го нагостите с вкусна храна. Подходящ за това е Интернет там можете да намерите рецепта с любимите му съставки.
   Спомняте ли си си когато седнахте на романтична вечеря за последно? Сложете масата, като извадите красива покривка и прибори. Подгответе месо, маруля и задължително леко вино. Непринуденият разговор ще завърши не само с повдигане на  настроение, но и с нещо по-интересно.
Депресия и стрес при мъжете
 Сексът, разбира се, също така напълно променя настроението при мъжете и облекчава стреса. Облечете  нещо ефирно и съблазнително и изчакайте реакцията му.
   Подарете му някоя  дреболия. Вероятно знаете неговите предпочитания. Ако обича футбола, купете тениска или шал със символите на любимия му отбор. За автомобилните ентусиасти ключодаржател с логото на любимата марката , за рибарите - набор от примамки за риба. Подаръците не е нужно да са скъпи, те трябва да са  признак на внимание  който показва че го познавате и  разбирате.

Почиваме заедно

   В дългите почивни дни, не лежете в леглото гледайки телевизия. От това меланхолията няма да изчезне а скуката само ще расте.
   Необходимо е да угодите на желанието на приятеля си и да отидете на риболов заедно с него. Той ще хване "плячка", а вие ще получите  деликатеси за дома си.
   Отидете на пързалка, до увеселителни парк , сред природата - активната почивка незабавно премахва цялата вътрешна умора и зарежда с оптимизъм.
   За спасяване от скуката ще помага и киното. Известно е, че хората в по-голямата си част обичат екшън филми и научна фантастика. За тях това са  един вид мотиватори. След като са гледали такъв филм, те са с увеличено самочувствието, и имат стремеж да  действат.
   Ефективен и доказан начин са срещите с приятели. Можете да поканите гостите си вкъщи, да отидете при тях или да прескочите до най-близкото кафене. В тежки случаи алкохолът ще помогне ( разбира се в разумни граници). Съвместната почивка с близки приятели не само  може да ви накара да станете сутрин, но и със сигурност  ще запълни живота  ви с весели спомени.

АВТОР: ГАЛЯ

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License