Какво да направите, ако съпругът е женкар ?

   Във всеки мъж живее женкар , като част от неговия "Аз". Това е всеки мъж на който не му е  безразличен противоположния  пол. Разбира се задължително   и жените  почти винаги му отговарят със взаимни чувства. В края на краищата  ще се съгласите, че е трудно да наречете мъж женкар ако няма успех сред  жените.
Курварин
   Друга важна точка - мъже са любители на образовани, добре поддържани, стилно облечени жени. Защо тогава е толкова презрителен израза - женкар? Кой иска да очерни познавача  на женската красота и любимеца на почти всички дами? Отговорът е очевиден: мъже които завиждат и ревниви съпруги. Такива хора се опитват да обвиняват "женкара" във всички възможни и невъобразими грехове. Изтъквайки  съвестта , обвинявайки го за  всички разбити сърца, съблазнени съпруги, унищожени семейства.
   В допълнение към това, те също са носители на повечето срамни  болести. Изглежда, че кондомите не са известни на човечеството, а чуждите жени са или глупави за да не могат да отговорят за собствените си действия  или целта на техния живот е да предадат своите съпрузи. Като цяло, нещо тук очевидно не пасва.

Как да се борим със съпруга женкар


   Мнозина смятат, че прекомерната любов  към женския пол е привичка. Нещо подобно на електронна цигара  или хоби. А от всеки навик можеш да се отървеш, ако искаш. Това не е лесно, но не води и до вредни последици. Това становище е погрешно. В края на краищата, "женкара"  е  мотивиран от  вътрешния  си Аз, така че не очаквайте, че "женкара" ще се промени. Подобен успех бихте имали ако се опитвате да накарате  човек да промени  темперамента си.
   Ако сте избрали  да се омъжите за женкар, имате пет възможности за поведение: опитайте се да го превъзпитате; да го принуди да крие любовните си дела; освежете връзката си, за да вижда само вас ; да се разведете; да търпите цял живот поведението му; приемете и обичате съпруга си такъв, както е.

   Опитите за превъзпитание на възрастен мъж обикновено не водят до положителен резултат. Но заради спокойствието на любимата си жена, тоест ти, може да се откаже от копнежите си. Но трябва да помислите, че  за него това  ще бъде огромна жертва, и нито на него нито на вас  това ще  донесе радост. В края на краищата, за такъв човек, успехът сред  жените  е специален стимул, който го тласка към дела и го прави успешен човек. Това е призванието  на живота му. Ако отнемете този стимул от съпруга  женкар, той незабавно повяхва  и престава да бъде себе си. Най-вероятно вие самите няма да искате да  сте с този човек.
Курварин


   Понякога добър начин за решаване на проблема е максимата  "За това за което не  знам, значи  не съществува". Ако тази опция е приемлива и за двете страни , тогава проблемът може да се счита за решен. Но в действителност такова щастие не трае дълго. Веднага щом се появят лоши мисли в женската глава и се появят първите признаци на ревност, тактиката трябва да бъде променена спешно. Причината е проста ,  това впоследствие може да се превърне в пълно недоверие и опит да се поеме контрола върху всяка стъпка на половинката.

   Можете също така просто да се разведете. Но тук няма какво да обсъждаме. По-скоро, за развода по взаимно съгласие, може да се напишете отделна статия. Разбира се на никого не му пука каква е причината за  раздялата, а самия факт е важен.

   Не си струва и няма да стане. Страданието, което една любяща жена изпитва от прелюбодейство, е почти невъзможно да се издържи и е невъзможно да се свикне с него. Чувството е  като да вървиш без обувки по счупено стъкло. Само дето стъклата  не нараняват краката, а душата , те нарязват   самочувствието на жената. Любовта изобщо не и носи радост. Опитвайки се да издържате на такива чувства ,е като да се самоубивате  бавно.

   Идеалният вариант в тази ситуация е да се опитате да погледнете на  проблема от различен ъгъл. Това не е толкова трудно, колкото изглежда на пръв поглед. В края на краищата вашият любим  човек е добре, защо това да е лошо за вас?

Защо толкова се разстройвате  от любовните му  дела? В края на краищата, хобито му не отнема повече време от футболни или компютърни игри - стандартните хобита на други мъже. Ако не смятате  че съпругът  женкар е ваша собственост, престанете да  приемате пристрастяването му като престъпление, така и  проблемът ще изчезне  безследно от само себе си.

Преимущества за съпругата на женкаря

  • Съпругата на женкаря  се чувства като богиня. В края на краищата, дори и с огромен брой други жени, той винаги се връща при нея.
  • Разбира, че най-добрият мъж принадлежи на нея, защото много лъскави и умни жени искат да бъдат в ръцете му. 
  • Съпрузите женкари са прекрасни любовници.
  • Адекватният женкар няма да притеснява съпругата си с постоянни подозрения за измяна.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License