Как да освежим и възродим отношенията?

   Естествено във всяка връзка , рано или късно идва момента, когато всекидневната монотонност измества  романтиката и страстта от първите месеци. Това е добре, тъй като това показва  по-сериозни и искрени чувства , но от друга страна  е лошо – понеже навява спомени   какви сте били преди срещата ви. Решението е просто - трябва да освежите  връзката си. И това е доста лесно да направите - поканете половинката на среща. Просто така... Но не просто на среща

Геймър

   Ако вашата половинка обича компютърни игри, ще го заведете на специализирано изложение. Такива събития са доста често, просто погледнете в интернет, кога е следващото. "О, има толкова много полуголи момичета в костюми, страхувам се, че няма да ме погледне" отхвърлете  такива мисли. Взимате костюм под наемане и смело се присъединявате към екипа от красавици, изобразяващ героините на популярните компютърни игри. Повярвайте ми, той наистина ще хареса тази среща.

Под синьото небе

Потърсете  отстъпки или сертификати за подаръци и купете  разходка в балон с горещ въздух. С един куршум два заека, защото това е романтично и не е много опасно (в сравнение със скок с парашут например). Забавно, необичайно, запомнящо се - всичко, от което се нуждаем.

Смяна на обстановката

   За  срещата  ще наемем стая в хотел на час път от местоживеенето ви .Разбира се съобразете се с доходите си , но не забравяйте и удоволствието ,можете например  да изберете  апартамент със шикозно джакузи. Купете хубаво вино и организирайте романтична вечер в новата обстановка. Преди това можете да се разхождате до насита и след това да отидете в хотела. Тази среща ще ви помогне да опресните връзката си  и да прекарате  страстна вечер.

Всички на стрелбището

   Възможностите са две: да стреляте с  истински бойни оръжия или да стреляте  по истински живи цели. Да, да, не сте интерпретирали погрешно - по живи цели. Става разбира се дума за пейнтбол клуб. Можете  да стреляте и с военно оръжие в специализирана стрелбища. Тук основното нещо е да не прекалявате и да не биете много  половинката по  точност.

   Надяваме се, нашите предложения  ще ви помогнат и ще предадат свежест, новост и романтика на   вашата връзка .


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License