Да поговорим за любовния триъгълник

   Любовни  взаимоотношения  между трима души е  хилядолетен неразрешен проблем. Той е толкова стар, колкото и  света. Баналния случай обикновено включва едно семейство към което се присламчва  изкусител или изкусителка. Причините могат да са най различни  съпругът вече не обръща внимание на жена си ,тя не го привлича и намира  "изход" под формата на красиво младо момиче. Или съпругата, която вижда постоянното безразличие на съпруга си, намира морална и често финансова подкрепа от галантен и привлекателен  колега.
 любовeн триъгълник

   Любовния  триъгълник може да продължи доста дълго  време. Превръща се в нещо като  хоби, и никакво радикално действие не последва от него. Но понякога една от двете страни на триъгълника  изисква да се намери  решение на ситуацията. Според статистиката 80% от мъжете променят съпругите си по време на семейния живот. Любовни взаимоотношения преди брака имат  и  мъжете и жените. До 30 годишна възраст  и мъжете и жените  имат приблизително един и същ брой интимни връзки.
   Ситуацията се променя драстично, когато възрастта достигне 40 години. В тази възраст впускащи се в  любовни афери са главно мъжете. Социолозите приписват това явление на мъжката физиология и по този начин обясняват безграничното привличане на по-силния пол към младите представители на красивата половина на човечеството.
   При такива мъже се срещат  жени от трите категории: постоянни любовници, случайни  момичета и лесни момичета. Мъжете често възприемат заниманията с тях като безгрижно хоби или игра. Да бъдеш в любовния триъгълник не е лесно за всеки и ще трябва да го напуснеш рано или късно. Основното нещо е да съберете цялата си мъдрост и  максимално добре да прецените плюсовете и минусите от решението си.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License