Къде можеш да отидеш сам?

   Случва се така в даден момент че около теб няма близки приятели и познати. По правило това е временно явление, но понякога се проточва и с години. Освен липсата на комуникация и самото качество на нашия живот страда. Много хора са притеснени, че са самотни. Те са притеснени, че често остават у дома и така се отегчават. Разбира се има и хора, които искат да са сами, те жадуват да прекарат времето си сами със себе си ... Нека се опитаме да помислим как може да си изкараме чудесно макар и сами:
Когато сме сами

Начини за прекарване на времето
1. Посетете спортния клуб
Сега има достатъчно спортни клубове както за деца, така и за възрастни. Там можете да срещнете и нови приятели важното е да изберете сами спорта които харесвате. Може да бъде плуване, йога, фитнес, танци и т.н.
2. Отидете на шопинг
Няма друга дейност при която е най добре да сте сами като пазаруването. Никой няма да ви меси, няма да завижда- можете да си купите това което искате. Само без бързане! Насладете се на пазаруването
3. Тръгнете на работа
Ако не работите, можете да започнете. Опитайте се веднага да се присъедините към новия екип. Основното нещо е, че новата работа трябва да е "харесвана". Алтернатива на работата е доброволческата дейност (например работа в приют за животни, в различни обществени организации).
4. Отидете на обучение, курс
Никъде няма да отидете самички? Регистрирайте се за курсове ,за обучение -например дизайн или английски. Можете да посетите тренинг за самоусъвършенстване.
5. Просто се разходете
Вървете в парка , по улицата. Вземете плейъра за да бъде по-забавно. През лятото можете да карате колело през зимата - кънки. Живейте за себе си и правете каквото ви харесва.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License