Обади му се първа!

шест причини да му позвъните първа
   Вместо да седите и да гледате телефона  цяла вечност чакайки  да ви се обадят, можете да изберете напълно различен подход - просто вземете и се обадете, вместо да разсъждавате.  Има поне шест причини който да ви накарат да го направите:

1. Няма нищо толкова ужасно, сега е съвсем друго време и мъжете харесват силни и предприемчиви момичета. И така, вашето позвъняване няма да бъде изненада за този човек а той ще го приеме за даденост. 

В края на краищата мъжете харесват  когато самите жени казват какво искат от една връзка и какво очакват да получат от отношенията.

2. Може би мъжът не ви звъни пръв, защото не е напълно сигурен в себе си , и се страхува да  не бъде отхвърлен. Да, това също се случва, така че вашият жест на внимание ще го убеди  че го харесвате и очаквате продължаването на вашите срещи.

По принцип отдавна сме излязли от средните векове и всички тези правила за първенството на мъжа отдавна са остарели- сега е съвсем друго време.

3. По лесно вместо да се разхождате в кръг да признаете пред себе си че харесвате този човек. Дори и да не се осмелите да се обадите, то поне му изпратете SMS. 

И пишете в него, че сте прекарали страхотна вечер вчера и  дайте да се разбере че искате да  продължите да се срещате. При такива думи мъжът не може да не реагира и ако не е уверен в себе си, това ще му даде известна увереност.

4. И това обаждане в крайна сметка не трябва да ви притеснява толкова много а напротив, решавате - говорите и няма да ви се налага да седите и да чакате  разговор, който може и никога да не се осъществи, ако не поемете инициативата.

5. Такива са времената че мъжете вече са започнали да се чувстват неудобно като момичета. Освен това мъжът може да е загубил телефонния ви номер и следователно да не може да ви се обади. 

Е, ако все още има телефонния ви номер и  не се обажда умишлено-това е друг въпрос. За вас важното само че е , че трябва да знаете това - не искате просто да изоставите бъдещото си щастие заради срамежливостта му или за банална причина като изгубен номер.

6. В края на краищата може би сте се срещнали с бъдещия си семеен партньор и ще се радвате с него през целия си живот. Така че е по-добре да се възползвате от този шанс и да се осмелите да се обадите. 

Не забравяйте:
  • Чрез вашето обаждане  решавате доста труден проблем и за двама ви, как да направите първата стъпка един към друг. 
  • Чрез действията си просто мотивирате този човек за по-нататъшни действия.
  • Този разговор може да е повратен за по нататъшния ви живот

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License