Какво представлява лазерния пилинг?

   Пилингът с лазер ви позволява да изчистите лицето си от мъртви клетки, както и да  почистите горните слоеве на епидермиса си от замърсяване. В допълнение, тази процедура е препоръчителна за дълбоки бръчки, стрии, акне, пигментация и други кожни проблеми.        Ювелираната точност на лазерното проникване в слоевете на кожата правят лечението ефективно и абсолютно безопасно. 


   Ефектът от лазерния пилинг се обяснява с факта, че лазерният лъч премахва горния слой на кожата, откривайки млада, нежна и здрава кожа която в последствие  се възстановява. Лазерът стимулира производството на колаген - вещество, отговорно за еластичността  и структурата на кожата. 

  • Лазерни пилинг се прилага успешно при разширени пори, пачи крак, увиснала и изсъхнала кожа на шията, брадичката и лицето, кожни дефекти, белези, старчески петна, бръчки по лицето, вродени нарушения на кожата.
  • Лазерно пилинг не може да се използва от хора който  имат епилепсия, херпес, диабет, хронични заболявания, възпаление на кожата на лицето. Не се препоръчва и за  кърмачки и бременни.


   Почистването чрез лазер трябва да бъде предхождано от две седмици дълбоко химическо почистване,като абсолютно се забраняват слънчевите бани а три дни преди пилингът да не се излага мястото на пара . Лазерният пилинг се извършва в клиника със специален крем, така че процедурата  да е безболезнена. След процедурата не оставайте дълго време в неблагоприятни метеорологични условия. След три до четири дни лицето обикновено се възстановява напълно. Повтарянето на лазерния пилинг е възможно най малко след месец. За продължително подобряване на кожата са достатъчни две или три сесии.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License