Половият акт 18+


Сега вие сте възбудени. Пенисът ви е възбуден. Тя също е възбудена.

полов акт

НЕ ПРОНИКВАЙТЕ В НЕЯ.

Хванете пениса си с ръка и леко погалете с него клитора й.

Нежно.

Много нежно.

Продължете с тези игриви милувки, давайки й да разбере, че можете да въведете пениса си в нея, но предпочитате да не го правите. Само я дразните с него.

Така вие ще събудите у нея такова неудържимо желание, че да ви помоли да проникнете.

Сега вие изцяло владеете положението - господар сте и на себе си, и на нея. Ще я възбуждате дотогава, докато буквално започне да ви умолява да я обладаете.

Скоро ще стигнете и до това.

Засега просто лекичко дразнете клитора и колкото повече го правите, толкова повече ще нараства възбудата й. Само се сдържайте, като много нежно я милвате с пениса си.

Ето че тя ви моли да го въведете в нея, но вие отказвате и продължавате леко да го триете в клитора й.

Тя пак ви моли да проникнете в нея и вие отново казвате "не".

Отлагате мига и тогава тя настоява: "Хайде, моля те!" , но вие още не сте готов.

Искате да я накарате да проси, нали? Е добре, галете я...

Още една-две минути и тя ще го стори.

Само помнете, всичко е във ваши ръце. Това е вашият пенис и можете да удължавате сладките й мъки, колкото си искате.

На нея това ще й хареса. Тя знае, че вие владеете положението и изцяло контролирате пениса си и нейното тяло.

(Преди не сте могли да се контролирате. Напъха ли сте го набързо и бам-бам - това е всичко. Никакъв контрол. Никаква виртуозност.)

Ето че най-после сте я довели дотам , ви моли да проникнете в нея. И вие решавате, че моментът е настъпил.

Но прониквате ли напълно в нея?

НЕ!

Много нежно ще плъзнете члена си сантиметър-два навътре и после бавно ще го извадите; сетне пак сантиметър-два напред и отново бавно назад.

Това наистина ще я подлуди, а на вас ще ви хареса. На нея също! Та нали никога преди не се е чувствала така!

Ех, как само ви желае!

Но вие още се владеете и продължавате да я възбуждате.

Сега го вкарвате малко и бавно го издърпвате обратно; пак малко навътре и бавно навън. Полека прониквате малко по-навътре. Може би два сантиметра. И много бавно го изтегляте.

Никога не го вкарвайте ЦЕЛИЯ, докато жената не започне да изпитва оргазъм.

Продължавайте само да я дразните. Когато проникнете с почти цялата дължина на пениса си, бавно го извадете и въведете отново, повтаряйки съшите движения много бавно и много нежно.

Причината да не навлезете наведнъж с целия си пенис е тази, че ако го сторите, той ще притисне силно клитора, а целта е само да го раздразните, не да го нараните, да я накарате да полудее от желание, докато достигне до оргазъм.

Сега вие полекичка го вкарвате и изкарвате, никога целия наведнъж, и усещате как тя все повече и повече се наелектризира.

Това на свой ред възбужда повече и вас самия, защото вашето желание нараства пропорционално на нейното. Вие изцяло се владеете и двамата сте наясно с това. И колкото по-дълго отлагате мига, толкова по-силен и изключителен ще бъде оргазмът и на двама ви.

Дразненето е вид сладко мъчение както за жените, така и за мъжете, тъй като всички ние крием частица мазохизъм в себе си, Окончателното отдаване, най-прекрасната част от оргазма, е капитулация пред тези, които обичаме.

Ако искате да опитате нещо наистина несравнимо, но и извънредно трудно за осъществяване, спрете, когато и вие, и тя сте само на секунди от оргазма. Най-хладнокръвно спрете. Подновете акта едва няколко часа по-късно или на следващата сутрин.

Такова въздържание ще утрои възбудата ви и когато продължите да се любите след прекъсването, двамата ще бъдете толкова наелектризирани, толкова готови, и още в началото, докато я дразните, ще ви измъчва такова страхотно желание, че когато докоснете нежно клитора й с пениса си, тя ще изкрещи да проникнете в нея, а щом започнете полека да въвеждате члена си в нея, още на първия сантиметър, тя ще ви моли, ще ви умолява да навлезете още.

А когато и двамата достигнете до оргазъма, експлозиите му ще ви разтърсят така мощно, както никога дотогава.

Но всичко това изисква голям самоконтрол. И извънредно здраво тяло.

Е добре, вие сте я довели до момента, когато тя е готова да се предаде: моли ви да причините оргазма, който тялото й жадува така отчаяно, и тогава прониквате съвсем малко по-навътре и бавно се дръпвате назад, продължавайки така, докато тялото и започне да вибрира. Не спирайте да вкарвате и изваждате пениса си, докато тя не получи оргазъм, който ще разтърси цялото й същество. Може да стене, да вика или да говори несвързано, може само да диша пресекливо, но този път ще разберете, че не се преструва.

Вие сте я довели до оргазъм. Не е било случайност. Не е станало просто така Съвсем съзнателно и целенасочено вие сте възбуждали тялото й дотогава, докато не е могла да издържи повече.

Отдала ви се е всецяло и без остатък, защото вие сте го поискали от нея. С любов, естествено, но това е била умишлена заповед, на която тя е откликнала. Разтворила се е за вас изцяло.

Ако сте в добра физическа форма, ще бъдете в състояние да я доведете още няколко пъти до оргазъм след първия. Следващите ще дойдат много по-бързо и няма да бъде нужно да я възбуждате.

Обикновено в рамките на една минута тя ще достига отново и отново кулминацията дотогава, докато сте способен да продължавате. В повечето случаи жените получават оргазъм от три до пет пъти; някои от тях само два пъти, а други - над пет.

Но навярно вие се чувствате толкова възбуден след първата й експлозия, че вече не можете да се удържите и също получавате оргазъм. Ще бъде най-пълният, най-дълбокият оргазъм, който някога сте имали, защото до този миг сте го контролирали и сте дразнили и себе си, а сега най-после се отприщвате.

Дано ви се удаде, да я доведете два или три пъти до оргазъм. Но дори и да е само един, пак всичко е наред, защото той несъмнено ще бъде най-хубавият, а нищо чудно и първия в живота й. Следващия път бихте могли да се опитате да постигнете повече. Ще забележите колко спокойна е тя след това и колко е мила с вас. Та нали току-що сте я дарили с най-прекрасното преживяване. И тя никога няма да го забрави. Няма да забрави и вас.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License