Анален секс, еротичен масаж, господар и роб 18+

       Всичко, което доставя удоволствие и на двамата партньори в секса, е допустимо. Всеки си има определени граници "на допустимост" ..;  и с тях трябва и двамата да се съобразяват, за да се наслаждават без граници ...
       
Не очаквайте да намерите тук съвети за всичко, което сте чували, виждали, пробвали и е различно от традиционното ... С удоволствие бих публикувал и други неща тук, споделете опита си .... стига да е съобразен със стила и езика, използван досега, или ако ми позволите да редактирам материалите малко ....
       
Това ръководство е предназначено и за жени, и за мъже ..
       
Урок 1: Еротичен масаж
       
Погрижете се ноктите ви да са добре изрязани.
       
Дланите ви да са топли и добре намазани с масажен крем, да се плъзгат от темето до глезените й. С възглавничките на пръстите се правят силни кръгови докосвания.С нежни плъзгания на ноктите разпространете масажиращите движения по контурите на тялото й.
       
От време на време правете леки ухапвания, когато я целувате по дупето, гърба, ушите и врата. Бъдете нежни - това не е хамбургер!
       
Използвайте ръчен масажьор или я потупвайте лекичко по гърба.
       
Всяко момиче ще потвърди, че обича да я галят по гърдите.
       
(Има, разбира се, и изключения, които твърдо мразят някой да ги опипва.)
       
Проявете разбиране, ако ви плеснат по пръстите, когато демонстрирате сръчност на ръцете. Нежеланието може да се дължи на различни неща:• на повишена чувствителност на зърната в периода преди цикъла (ще трябва да се изчака);• тя не харесва гърдите си (комплиментът е подходящо лекарство, но без да прекалявате в очевидни лъжи);• това не й въздейства (просто я оставете на мира!).

       
За дамите, които обичат да мачкат гърдите им, опитайте следното:
       
В началото бъдете много нежни, докато постепенно не нарасне възбудата й.Загрейте я с цялостен масаж и чак след това се заемете със зърната. Останалата част на гърдите представлява нечувствителна мастна тъкан, така че няма защо да се хабите с нея.
       
Не се опитвайте да дъвчете, стискате и мачкате гърдите като топка за тенис, освен ако не е садомазохистка. Това обаче ще го разберете доста преди да стигнете до кревата .... така де, до мястото за масажи .
       
Смучете, ближете и лекичко усуквайте зърната, като им отделите еднакво време.
       
Не прекалявайте!
       
След десетина минути концентрирайте масажиращите движения върху горната вътрешна страна на бедрата, но не докосвайте с пръсти там, където тя очаква! Помнете, че засега само я възбуждате.
      
Много важно нещо - всичко трябва да става бавно и нежно. Много бавно и много нежно. С възглавничките на пръстите. С върховете на ноктите. С косъмчетата по ръцете. Бавно. И нежно. Загатвате какво бихте направили, но не го правите. Отклонявате се в последния момент. Или спирате. Целта е да постигнете непреодолимо желание, но без да го задоволите.
       
Урок 2: Господар и роб
       
Нещо, коeто си заслужава да опитате.
       
За да се получи трябва да знаете как да завържете партньора си и освен това на него да му харесва да е в окови. Действа великолепно на много хора.
       
По традиция жената го изпълнява над мъжа, но е възможно и обратното. Необходим ви е добър достъп и съвършено безпомощен партньор, въпреки, че можете и да не го завързвате ако това ви отвращава, но тогава резултата ще е съвсем друг и няма да можете да отидете достатъчно далеч.
       
Ефекта се заключава в това, че играете с партньора като с инструмент, непременно подтиквайки го напред, но не оправдавайки надеждите му.
       
Жената завързва мъжа за собствено удовлетворение или разпъвайки го, или с ръцете отзад и със скръстени крака, гол и легнал по гръб.
       
Тя застава отгоре на колене с лице към него и прави изискан стрийптийз. След това хващайки го за косата силно трие устните му в подмишниците и гърдите си, давайки му аромата на своето тяло.
       
След това обгръща с крака шията му и притиска другите си устни до устата му.
       
Накрая тя съблича всичко от себе си и му предоставя директна генитална целувка (отначало допирайки го с коса, после и открито, като сама определя времето за това), оголвайки главата на пениса му задържа така кожичката му за известно време за да го възбуди.
       
Всичко това продължава отново помагайки си с ръка или устни и става все по-сериозно. Тя има две фокусирани точки, на които да обърне внимание - това са неговите уста и член и ловкостта се състои в това и двете да са постоянно заети, без паузи и преждевременна еякулация. Възможностите са очевидни - ръце и на двете, ръка на едното и едните или другите устни на другото. За разнообразие докосвания с гърдите, подмишниците и дори косата.
       
Импровизациите са не само допустими, а и желателни ...; - §)))
       
Ще обработва най-чувствителните области с края на пръстите си, езика и устните си, в краен случай едната ръка на члена, другата върху устните му като не допуска отслабване на ритъма.
       
Жената започва бавна мастурбация. Това е изкарващо от разум (и докато трае съкрушаващо) сексуално чувство при повечето мъже.
       
Ако все още искате да знаете защо той е вързан, опитайте същото дори за няколко секунди с незавързан партньор. Седнете удобно на гърдите му така, че бузите ви да са под брадичката му. Дръжте основата на члена с едната ръка, а с другата дръпнете кожичката му назад колкото е възможно с показалеца и палеца (обърнат към вас). След това започнете бързи, резки, нервни движения - всяко много бързо, но не повече от един път в секунда. След 20 такива направете 10 още по-бързи движения, след това се върнете към бавния ритъм и т. н.
       
Да не забравите да броите .... хи-хи .... или да объркате бройката ....; - §))
       
Ако по суматохата под вас или по друг признак почувствате, че е близко до еякулация - намалете скоростта (ще го почувствате с практиката). Дръжте го в това състояние дълго, толкова колкото мислите че е в състояние да издържи. Реакцията на мъжа е достатъчна да възбуди повечето жени.
       
Можете да притиснете разтвореното си "пухче" към гърдите му, но не позволявайте да ви отвлече от заниманията ви.
       
Повечето мъже издържат около десет минути. Ако той стане вял го изкарайте от това жалко състояние или с бърза мастурбация до края, или с уста, или триейки се върху него. Когато свърши го развържете колкото може по-бързо - оргазмът ще го остави в състояние сякаш е играл тежък мач.
       
Разпространяването на този опит, в който ветераните ще познаят специалната обработка на японските масажисти се явява вероятно единствената полза, която Америка извлича от Виетнамската война, а единственото препятствие може да бъде само габарита на партньорката ви.
    

   За мъжа има три точки, на които да се съсредоточи - устни, гърди, и клитор. Той може да започне като нея с подмишници и главичката на члена си, а след това да натрие ръката си с аромата й и да я подаде на устните й. Трябва да следи по движенията и звуците й колко силно докосване до клитора може да издържи тя. Той може да копира техниката "движения в кръг" и да я възбужда с отсрочки, но обикновено по-добър резултат имат простите удари колкото е възможно по-дълбоко и бързо.
       
След това трябва да я развърже бързо, изкусно и безболезнено така, че тя връщайки се на Земята тихо да лежи в обятията му.
       
Още един неочакван трик е следният: дамата обещава на партньора си нещо, което не е изпитвал досега, връзва го така, че да не може да се освободи или вдигне шум и го заставя да гледа как тя мастурбира до оргазъм. Това е възбуждащо и за двамата.
       
Той, ако е бил възбуден и очаква нещо ще умира от желание и безполезната му борба ще го възбуди. След това могат да продължат бавно.
       
Урок 3:
       
Един от будещите сериозен интересе въпроси е аналният секс. Тези, които го практикуват казват, че не може да се сравни с нищо, тези които не са, хем имат опасения хем са любопитни.
       
Анусът е част от човешкото тяло, която много хора обичат да възбуждат. Голяма част от нервите свършват в областта на ануса и поради това дразненията в тази област са източник на удоволствия. Естествено те могат да бъдат и източник на болка, но когато има болка - това не е секс. Tема на настоящото ръководство е как да изпитаме удоволствието на аналния секс.
       
Първо трябва да се каже, че за препоръчване е употребата на лубриканти особено когато не сте практукували този вид сексуални отношения преди това.
       
Важно е да имате доверие на партньора си и той да уважава вашите граници, както и да разбира притесненията ви. Май няма мъж, който да не иска да прави анален секс. , Другият фактор, който трябва да се преодолее е необяснимото негативно отношение към аналния секс у повечето жени (особено в България). Не знам на какво се дължи това, но според изследвания в света 48% от хетеросексуалните жени и 60% от бисексуалните практикуват редовно анален секс. Не знам какъв е процента в България, но вероятно е доста по-малък. Ще спомена накратко най-разпространените заблуди:
       
1. Само проститутките правят анален секс - ГРЕШНО. Преди 50-100 години може и да е било така, но сега не е. Баба ви по същия начин си е мислила, че само проститутките ходят с рокли до коляното.
       
2. Аналният секс е неприятен - ГРЕШНО. Ануса е една от най-чувствителните зони на тялото и може да достави невъобразимо удоволствие. Естествено трябва да се спазват някои правила, които са споменати в това ръководство.
       
3. Аналния секс е неморален и извратен - виж т.1. По същата логика може да се каже, че и оралния секс и мастурбацията са извратени или секса преди брака е неморален.
       
4. Аналния секс е мръсен - ГРЕШНО!
       
5. Жените, които практикуват анален секс го правят само за да доставят удоволствие на партньора си - ГРЕШНО! Ако има такива жени то проблема си е само техен. Аналния секс е източник на удоволствие и наслада и ако някоя жена се лишава от тях то тя не знае какво губи.
       
Удоволствието от аналният секс се определя от много фактори, сред които са удоволствието да направиш нещо "нестандартно", особено в секса. Някой е казал, че най-силната ерогенна зона е мозъка и донякъде е прав. Физическото усещане по време на аналния секс е различно от всичко друго. Ректума е пълен с нерви, голяма част от които сигнализират с приятно усещане мозъка ви, когато нещо ги стимулира. За мъжете проникването в ануса е много приятно защото той е по-тесен и стегнат от вагината.
       
Основните неща, които трябва да имате за да практикувате анален секс са лубриканти, презервативи и търпение. Естествено и тук важи правилото, че лубрикантите трябва да са на водна основа, защото другите нарушават повърхността на презервативите, които са от латекс. Презервативите са необходими предимно за да защитят мъжете от бактериални инфекции. За жената практически няма голям риск от заболявания при анален секс със здрав мъж. Аналната стимулация може да се практикува като различен вид секс или като допълнение към традиционния секс - проникване с пръст (изрязани нокти, ей!) Или подходящ предмет в ануса по време на полов акт усилва възбудата и насладата у жената. Все пак под анален секс тук аз разбирам проникването с пенис в ануса, което й доставя най-голямо удоволствие.
       
Най-трудното нещо при аналния секс е първият път. Анусът отчасти е под съзнателен контрол, отчасти реагира с рефлекси на различни стимулации. Той се състои от два пръстена мускули - първият, който е отвън се управлява съзнателно. Втория, който е малко по-навътре реагира рефлективно. Затова е особено важно да се отпуснете напълно. Добре се получава с горещ душ или вана. Най-добрият начин е да се започне със стимулация в областта на ануса - галене, целуване или орална стимулация, след което партньора ви може да проникне в ануса ви с пръст (показалец) или подходящ предмет. Все пак с пръст е по-добре, защото може да усеща реакцията на мускулите. Вие трябва да кажете ако бърза или нещо ви притеснява или ви причинява болка. Може да се правят бавни движения навътре и навън или леки завъртания. След няколко минути когато анусът ви свикне партньорът ви може да бръкне с палец или с два пръста. Важно е когато проникне с пенис анусът ви да го приеме лесно.
       
Много е важно също така стойката по време на аналния секс. Някои жени предпочитат те да са отгоре за да могат да контролират дълбочината и ритъма на приникването. Други предпочитат да лежат по корем или по гръб с разтворени крака - това позволява да се мастурбира по време на аналнен секс. Трети обичат стойката известна като "задна прашка" или "кучешката". Удобна е позата при която партньорите лежат странично, като мъжа прониква отзад. Вие решавате как ви е приятно да практикувате аналния секс. Аналния секс задължително трябва да се прави бавно. За разлика от вагината анусът не отделя секрет, намаляващ триенето и всякакви "юначни" прояви от мъжка страна са неуместни и не водят до по-голямо удоволстие, а дори напротив - могат да предизвикат трайно негативно отношение към аналния секс.


Няма коментари:

Етикети

"О" образни крака "Х" образни крака 20 килограма по малко 5 месеца 7 правила абсцес алергичен шок алергия алкохол алкохолик Амниотична течност амфетамини Анален секс Анафилаксия Анималотерапия Афти афтозен стоматит Бенка Болест на Бюргер болки в корема болки в стомаха бременност видове брадавици вирусен хепатит вредата от алкахола вредата от наркотиците вреди от тютюнопушенето вреди при обработка на храна вундеркинд възпаление на гениталиите при децата въображение въшки гинекомастия глухота говор големина на гърдите голяма нужда гонорея Господар и роб грип гъбички гърне Да намекнем на момче дафинов лист Деца Диария при новороденото диария. диета диетата дизентерия До 3 месец Душевна болка Еротичен масаж Женски бански-съвети жълтеница Жълтеница на новородено за детето за жената за здравето за секса за храната забременяване задъхване запек Затваряне на фонтанелата захранване здравето на косата зелено ако Зеленчуково пюре зеленчуци за децата зъбен камък Зъби зъбна плака изгаряне Измислено другарче измръзване изневяра изпражнения изхождане Имунизации при новородените Имунотерапия кавги какаво може новороденото Какво да ползва ме против горещините при бебето камедони караница между деца Китай Китайски магазин Китайски стоки кифоза Кога ще проговори детето Когато сме сами кокаин кокоши трън компреси крака краста кръводаряване Към 4 месец кърмачка лабиринтит Лазерно лечение лечение на брадавици личен напредък лично израстване логика лордоза Малка нужда маски маструбация Медикаменти при косопад мечти миризма много пот На 12-15 месеца На 5 месец На 6-7месеца На 9-11 месеца наркотици народно лечение несподелена любов новоредно Новородено обезводняване Облитериращ ендартериит облитериращ трамбангиит обработка на храна огън орален секс орална кандидоза оргазъм ориз отказване на цигари отражение върху зъбите отслабване очистване на червата папилом парене при уриниране плодове при децета плодовете и зеленчуците по подмишници подмладяване Ползата от млякото популярна психология портокалова кожа пот потене предпазване от потене прелюбодеяние при какви заболявания се използва медът приготвяне на храна приказки приложна психология принудата да се кръводарява приучване на детето проговаряне промените в организма промили проникване Против горещините пчелен мед първа помощ първа помощ при измръзване Пюре Пюре от картофи Пюрета за бебета от 5 месец разваляне на бюста рак на гърдата симптоми Рак(болест) свършване себорейни секе Секс сексуален акт сексуалните фантазии секцио семейни отношения семки силно изпотяване скандали в къщи сколиоза смучене на пръстите стах от тоалетна степени на измръзване страх от вода страх от тъмно суета сукане съвети съдове за бебета състав на млякото Таблица промили Тегло при жените телевизор температура на новородено торбички под очите Трансплантация на коса три години три месеца Трудно проговаряне туберкулоза ужилване урина ухапване от насекомо фактори за измръзване хероин Хиперхидроза холера храна хранене на новородено хранително отравяне цезарово сечение цистит често уриниране шест причини да му позвъните първа Шише към чаша DealExtreme Online от Китай sex TinyDeal