Методи за откриване предателството на съпруга

   Не може да се оспорва факта, че всяка жена иска за знае дали съпругът и  изневерява, колкото и да е трагично това . Но ако все още съществува съмнение- време е да разберете. Колкото по-дълго се отлага момента на установяване на истината, толкова по-лошо ще бъде, когато разберете че той не е бил честен с вас.

   В търсене на истината,  трябва да се държите като истински шпионин, отбелязвайки детайлите и търсейки промени в навиците на любимия човек.

   Сега, когато дойде времето- тук ще намерите правилните стъпки, за да постигнете целта си.

Виж как се държи


1. Обърнете внимание на сексуалното желание на мъжа. Може би в последно време избягва  "игрите" в леглото? Разбира се, това е присъщо на всяка двойка когато страстта се усмири , но рязка промяна и отказ от секс трябва да ви предупреди.

   Възможен е и  втория вариант, когато мъжът става особено активен в леглото.Това се обяснява с нови сексуални страсти и повишено либидо.

   Забележете как се държи  в леглото. Той започва да търси нови приключения с вас? По рано не беше толкова активен. Мъжът се опитва да съживи страстта, или всичко това  той  е научил  от друга жена.

   Наблегнете и на това , че много мъже, които изневеряват на жените си, започват да се срамуват от тялото си: той не иска, до го види без риза, и започна да прави секс в пълен мрак. Понякога това поведение може да бъде обяснено от верността му към друг.

2. Преди съпругът ви беше необщителен и някак студен, а сега започна да ви нарича скъпа  и да целува краката ви? Тези драматични промени в поведението на мъжете могат да посочат тяхната изневяра,основната им цел е  да  ви компенсира за добротата.

Започва да ви  носи цветя, бонбони и подаръци? Помислете. Основното нещо е да не правите прибързани заключения. Може би вашият съпруг е решил да събуди любовта или пък се чувства виновен.

3. Често след изневяра може да забележите промяна в настроението на мъжа си. Преди това обикновено той е бил в лошо настроение, а сега е винаги весел. Настроението му беше стабилно, а сега се различават нестабилности в емоционалното му състояние? И така, той може постоянно да гледа замислено в далечината ...

   Оценете поведението му след случайно обаждане или SMS. Бързите промени в настроението може да покажат много.

4. Телефон -. идеалното модерно шпионско устройство.  Всичко започва с промяна на навиците. Ако съпругът ви обикновено го губи , забравя го след напускане на работа, а сега той не го изпуска от ръка, започва да се паникьосва ако не може да го намери бързо.

Подозренията за изневярата може също да са:
 • Изведнъж телефона има парола;
 • Внезапното изчезване на съпруга при входящи повиквания и рязко прекъсване на разговора когато дойдете;
 • Честото изключване на телефона, така че да не може да го наберете в продължение на няколко часа

5. Наблюдавайте съпруга си пред компютъра. Признаци за изневяра могат да бъдат:
 • Честото ровене в Интернет, ако по-рано не го е правил;
 • Стоене пред компютъра до среднощ;
 • Внезапен бъг, когато влезете в стаята.

6. Мъжете са по-добри от жените в  оправданията. Без видима причина, той започва да седи до късно с приятели, да ходи на фитнес, или да изчезва по време на работа. Не винаги, разбира се, може да се говори за предателство. Преценете надеждността на новите му хобита.

Обърнете внимание на външния му вид


Помнете: мъжете преди нова жена се трансформират в пауни.

1. Изведнъж  забелязвате, че мъжът ви винаги небрежно облечен и с дву-дневна брада,  започна внимателно да се "гласи": носи само чиста и изгладена риза, бръсне се всеки ден (а понякога и два пъти на ден), оглежда се  в огледалото, преди да излезе. Има основания да се замислите ...

Това често се случва при смяна на партньора,  хората подобряват рязко чистота си, всеки ден веднага след като се прибере отива ли до банята? Може би той се опитва да измие миризмата на някой друг?

2. Драстичните промени в хобита като мания по фитнес, може да говори за желанието му да угоди на някой друг. В края на краищата, за вас той не го прави. Въпреки това, понякога драстично нововъзникващите хобита може да  говорят и за криза на средната възраст
.

3. Понякога може де се наложи да се направите на полицейско куче. Подушете го след като се прибере.

4. Обърнете внимание на езика на тялото. Дори ако той се държи нормално, собственото му тяло, може да го издаде:
 • Дали е имало между вас контакт с очите. Вероятно по-рано по време на разговора винаги сте се гледали право в очите а сега той отмества поглед. Това може да говори за вината му.
 • По-малко прегръдки, целувки (дори и по бузата). Тяхното отсъствие показва охлаждане на взаимоотношенията.
 • Някои мъже обръщат  внимание на жена си  у дома, но на обществени места, всичко се променя. Може би той се страхува, че вие ​​ще забележите, коя е неговата любовница.

Търсите доказателства


Как да разбера, че съпругът ми изневерява!

Коя жена не обича детективски истории. Изневерява ли ви или не - вие сама може да разберете. Най-важното, не забравяйте, че заплахата от измяна трябва да бъде реална в противен случай ако вашият любим разбере за вашите трикове това може сериозно да подкопае доверието му във вас.

1. Прегледайте  нещата му

Ако вашият съпруг  е разумен човек, доказателствата в телефона му е малко вероятно да се намерят. А ако не е, проверете указателя му за контакти с непознати имена. Без имена или съкращения, знаци. Шифроването на имената може да бъде всякакво.

На компютъра, на първо място да се търсят имейл акаунти и в социалните мрежи. Изведнъж празна поща, може също така да предизвика подозрения. Понякога е полезно да се види историята на посещенията на браузъра, за да видите какви страници,  той е преглеждал.

В  чанта, бюрото, портфейла и дори в джобовете на панталоните му, вижте за ключове за който не знаете откъде са.

Ако имате достъп до банковата му сметка (карти), проверете историята на транзакциите. Подозрение, може да предизвика една голяма транзакция, и разбира се плащания в хотели , ресторанти и т.н.

2. Полева работа

Ако не сте сигурна или се страхувате да говорите с него за вашите предположения, имате нужда от наблюдение. Ето някои съвети:

 • Не го следвайте  с колата си. Вземете  колата на ваш приятел или извикайте такси.
 • Спазвайте безопасно разстояние. Мъжете често са предпазливи, така че независимо дали сте пеша или с кола, стойте зад него през няколко човека или автомобила.
 • Изберете най-подходящия момент. Ако той ти ви се обади и каже че ще работи извънредно, или че ще бъде с приятели -това е момента. Главното измислете силен аргумент за вашето посещение.

Ако откриете признаци на изневяра и дори се убедите в това, не се бавете с разговора. Сдържането на болката е страдание само по себе си. Но вие не сте виновни! Покажи му, че той наистина ви наранява. Оставете го да се чувства виновен.

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License