Къпане на бебето

   Бебето се къпе преди хранене.В първите месеци обикновено най удобното време за къпане е преди храненето в 20 часа. Може и преди някое друго хранене (но не и след хранене, защото тогава то заспива). На бащата  може да му е приятно да го къпе  преди храненето в 18 часа или 22 часа. Когато бебето е на три храняния, може да преместите къпането  преди обяд или преди вечеря.
   Когато детето поотрасне  и  не ляга  да спи   веднага  след вечеря, може да е по - удобно да го къпете  след вечеря, особено  ако тя е в по - ранен  час. Ако му дадете портокаловия  сок  преди къпане то няма много да пригладнее. Къпете го в топла стая, ако е необходимо в кухнята.

Вижте още: Грижа за бебешката кожа >>>

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License