Как да преодолеем чувството на глад?

Всички знаете , че ако искате да отслабнете, трябва да държите гладът под контрол . Колкото повече ядете, толкова желания резултат се отдалеч от вас .

глад

 Как да се преодолеем чувството на глад ?

В тази статия ще разгледаме как да се преодолее чувството на глад , аз ще ви дам няколко съвета, които могат да ви помогнат в този трудна борба.

Борейки се с глада


  •  Изберете нискокалорични храниЗа да се намали усещането за глад, изберете ниско калорични храни, които няма да доведат до натрупване на мазнини, а само ще ви помогнат да отслабнете .

 Изберете :


  1.     Обезмаслено кисело мляко - то съдържа млечни протеини, които са много питателни и здравословни . Какво правят те? Ускоряват  работата на червата ви . Освен това киселото мляко дава страхотно чувство за ситост , от която имате нужда. Нивото на мазнини и въглехидрати в това мляко е  много малко.
  2.    Яжте  салати от пресни зеленчуци - домати , краставици, лук , репички и други зеленчуци са много полезни и съдържат малко въглехидрати като предимно са съставени от вода. Ето защо, ако искате да ядете , яжте  салата !
  3.   Ябълки - те са много здравословни и с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини . Няколко вкусни ябълки ще ви помогнат да се отървете от чувството на глад.
  4.      Протеинови продукти - цялата белтъчна храна дава добра наситеност и  е подходяща по времето, когато  губите тегло.

  •  Заблудете тялото

  1.   Пийте вода преди ядене - това ще доведе до намаляване на количеството храна което можете да консумирате
  2.    Яжте бавно - когато ядете  бързо , храната не разполага с време, за да се абсорбира от тялото , така че когато  ядете бързо  консумирате много повече  , отколкото ако не бързате .

ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Скъпи приятели, ако сайта ви е бил полезен и сте открили това което търсите, ще се радваме да подпомогнете за развитието му чрез ПейПал дарение. Можете да цъкнете на бутончето отдолу и да си изберете каквато сума поискате, стига да сме я заслужили!


 
Нещата от живота от Илия Петков е лицнзиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License